Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Mission: Impossible 7

*
Κατά τη διάρκεια του εκατοστού επεισοδίου του Light the Fuse podcast με το σεναριογράφο/σκηνοθέτη Christopher McQuarrie, τους ηθοποιούς Simon Pegg και Hayley Atwell και το συνθέτη Lorne Balfe αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για τη συνέχεια του Mission: Impossible franchise. Ένα από τα νέα που προέκυψαν είναι ότι οι Rebecca Ferguson, Ving Rhames και Vanessa Kirby θα επιστρέψουν τόσο για την έβδομη ταινία της κινηματογραφικής σειράς, όσο και για την όγδοη. Το ίδιο θα γίνει και με το συνθέτη του Mission: Impossible - Fallout, τον Balfe.

Επιπλέον, ο McQuarrie αποκαλυψε πως χαρακτήρες όπως ο Benji θα έχουν ιστορίες όπως αυτή του Ethan στο Fallout. Στο καστ, μαζί με τους Tom Cruise και Hayley Atwell, αλλά και τους Ferguson, Pegg, Rhames, Kirby και το Henry Czerny έρχονται και οι Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) και Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road).




Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία των τελευταίων δύο ταινιών της κινηματογραφικής σειράς, ο Christopher McQuarrie υπέγραψε συμβόλαιο με την Paramount για ακόμα δύο ταινίας. Η παραγωγή τους θα γίνει από τη Skydance Media. Η πρεμιέρα του Mission: Impossible 7 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου 2021 και του Mission: Impossible 8 στις 4 Νοεμβρίου 2022. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*